Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Om Kulturfokus » Faginformation » Kursusmateriale / Workshops
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Kulturtilbud og deres målgrupper

Emnet Publikumsudvikling spiller en central rolle, når kulturinstitutioner skal overleve i fremtiden. Staten og kommunerne skal spare, og solgte billetter bliver vigtigere og vigtigere. Museer, koncertsale og udstillingssteder kæmper om støtte og det kulturinteresserede publikum. Så: Hvordan tiltrækker man nye målgrupper og markedsfører eksisterende tilbud? Hvordan reagerer kulturinstitutionerne på demografiske forandringer og borgernes ændrede fritidsvaner?   

Vi fokuserer på disse spørgsmål, når Interreg-projektet KursKultur inviterer kulturaktører til den grænseoverskridende konference ’Kulturtilbud og deres målgrupper’ den 10. oktober fra kl. 16.30 til 20 i Lyren 1, DK-6330 Padborg. Danske og tyske eksperter fortæller om deres erfaringer. Derudover er der planlagt en paneldebat, hvor publikum kan stille yderligere spørgsmål. Deltagerne får indblik i professionelle publikumsudvikleres arbejdsmetoder og tips til, hvordan man f.eks. involverer unge i kunstprojekter, når et nyt publikum og markedsfører  hen over grænsen.

Konferencen henvender sig hovedsageligt til ledere og medarbejdere i kulturinstitutioner og projekter, men alle der vil blive bedre til at formidle deres kulturtilbud, er velkomne. Arrangementet simultantolkes og er gratis.

Tilmelding senest den 30. september 2016 til kulturregion(at)region.dk.   

Programmet ligger her

Kursusmateriale / Workshops

Kulturfagkonference om film

Resumé fra konferencen fra den 11. september 2014 i Nordseeakademie Leck.

Fra mikro til makro

Konference med workshop d 2. september 2013

Præsentationen af Programmet Creative Europe
(Med venlig tilladelse af Else Christensen-Redzepovic)

 

Ældre materiale

Kursusmaterialet fra kurset i mediesynlighed den 20. november 2010. Materialet er skrevet af underviseren Jan Simmen og er beskyttet af loven om ophavsret.

Skriv så det rammer

Kommunikation på alle nivauer: Det virker så simpelt

De fem nyhedskriterier

Kursusmaterialet fra kurset i mediesynlighed den 22. juni 2010. Materialet er skrevet af underviseren Ole Bendix og er beskyttet af loven om ophavsret.

Journalistisk værktøjskasse

Nyhedstrekanten

Tekstgenre-analyse

Lidt om skriveteknik

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts