Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Jetzt Bewerben: Grenz Pavillon Projekt
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Vær med til et kreativt pavillon-projekt!

Idéer og tegninger efterlyses til genforeningsworkshop

Er du kunstner, skulptør, student, kunsthåndværker, tusismemedarbejder, tømrer eller snedker, historiker eller simpelthen interesseret beboer fra grænseegnen, og vil du være med til at skabe en pavillon over temaet "Grænsehytte"? Kan du lave en håndskitse eller beskrivelse af din idé, eller har du forslag til farver eller for,? Målet er, at vi sammen skaber en lille træbygning, der giver mulighed for at sidde i fordybelse, læ, giver udsigt eller som rummer andre kreative og praktiske detaljer.

I begyndelsen af juli 2020 samler vi op på idéerne og inviterer til en fire-dages workshop nær grænsen, hvor vi implementerer den færdige idé til virkelighed. Vi fremstiller både en model og en bygning i 1:1.

Vi vil gerne anvende regionale, bæredygtige materialer og sikre, at hver enkelt deltager inddrages og bringer sine idéer og tanker med ind i byggeprocessen. Det udkast, vi skaber i fællesskab, skal herefter omsættes på stedet. Vi skal skabe et nyttigt Grænsehus, som samler idéer og detaljer fra hele processen.

Send dine tanker og idéer til wborm@t-online.de eller museumoldemorstoft@aabenraa.dk.

Invitation

Pavillon-Projekt bliver støttet  af KursKultur 2.0

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts