Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » GLAUBE UND ZUGVÖGEL
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

[Translate to Dänisch:] Else Pia Martinsen Erz

TRO & TRÆKFUGLE

Ny udstilling ved Else Pia Martinsen Erz fra den 3. til 17. februar 2019

En anderledes ophængningen af udstillingen som består af 2 afdelinger: Et rum med særudstillingen ”tro & trækfugle”. Derudover er hovedtemaet ”Trækfuglene”, som indtager resten af Galerie Erz. Nogle af malerierne vil måske overraske. Glæden ved fuglene i marsken & ved vadehavet bobler... 

Særudstillingen er blevet til med 10 store malerier på 177 x 92 cm. Disse lærreder blev lavet til mørklægning af vinduerne i Galerie Erz i forbindelse med udstillingen ”SKÆRBÆK-TÆPPERNE møder lokal kunstner”. Dengang i slutningen af 2015 oplevede kunstneren en meget speciel stemning, en stemning uden at kunne følge med i livet udenfor galleriet, uden at se dagslys som normalt er en stor del af hendes hverdag. Det satte mange tanker i gang. Tanker som skabes i netop det rum som man opholder sig i uden at blive påvirket af det der opstår udenfor. Tankerne bliver på en måde ”upåvirket” måske kan man kalde dem rene eller sande - tanker indefra.

Processen tog sin begyndelse for 3 år siden og har udviklet sig langsomt, selvstændig, som et sideløbende projekt til Else Pia Martinsen Erz' andre malerier. Hun har i hele perioden arbejdet med at finde ind til kernen og fortælle på en helt fri og finurlige måde. Resultatet kan ses i udstillingen ”TRO & TRÆKFUGLE”. 

GALERIE ERZ & ATELIER
Ribevej 13
DK-6780 Skærbæk
Danmark

www.galerie-erz.dk

Vom 3. bis 17. Februar 2019, geöffnet alle Tage von 11.00 - 17.00 Uhr

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts