Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Sønderborgudstillingen 2019
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Udstillingsaktuelle Sidsel Bonde fra Bergen

Sønderborgudstillingen 2019

2-delt udstilling gi'r dig én på KASSEN!

Så er det blevet tid til den årlige Sønderborgudstilling i Multikulturhuset. Og i år igen med en nyskabelse, der breder sig ud i Biblioteket… Hver kunstner har bearbejdet en kasse med målene 35x35x25 cm.. Kasserne er rykket ud af udstillingslokalet og kan ses af publikum på toppen af boghylderne. En lille snes meget forskellige installationer, der for nogle af kunstnerne bygges videre på i værkerne i selve udstillingsrummet.

2 sprit-nyuddannede sønderjyske billedkunstnere er inviteret med som gæster. Sidsel Bonde fra Kunstakademiet i Bergen og Sara Nielsen Bonde fra Kungl. Kunsthögskolan i Stockholm er begge tidligere elever på Kunstskolens BgK og er netop nu ved at færdiggøre deres Masteruddannelser. Lise Tuxen, Jes Mogensen, Thomas Lunau, Dorthe Saldern Maier, Søren Møller & Sean McCluskey deltager i udstillings første del, der har fernisering lørdag d. 9.2 kl. 12.30.

Sønderborgudstillingens 2. del åbner d. 9.3 og her deltager udover de 2 gæster Iris Friedriksdottir, Ragnar Stefansson, Jesper Kristiansen, Dorte Skyum, Ole Prip Hansen og Hanne Ida Helstrup.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts