Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Irgendwie … gleich
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

På en eller anden måde … ligeværdig

Dansk-tysk konference om social og inklusiv interaktion gennem æstetisk praksis

I det aktuelle Interreg-program lægges der ikke kun vægt på at ville fremme den gensidige dansk-tyske forståelse. Det er også et mål at inddrage minoriteter og særligt marginaliserede grupper i det dansk-tyske samarbejde. Spørgsmålet er dog, hvordan inklusion kan lykkes i de grænseoverskridende projekter? Aktører fra Interreg-støttede mikroprojekter vil komme med eksempler fra områderne kultur, netværk og sport. Som deltager i workshoppen er der rig lejlighed til at udveksle erfaringer, få feedback på egne projektideer og netværke.

Workshop 5 – Inklusion i grænseoverskridende projekter, eksempler fra det dansk-tyske kultursamarbejde med Marieke Heimburger på KursKulturs vegne torsdag den 25. oktober kl. 17.15, Europa Universität Flensburg, Auf dem Campus 1, 24943 Flensburg

Tilmelding til konferencen: www.uni-flensburg.de/irgendwiegleich

Program: PDF

Yderligere informationer om KursKultur projektet: På en eller anden måde … ligeværdig
Projektet er en praksisorienteret 2-dages konference om emnet inklusion. Der vil være fokus på faglig udveksling samt overlevering af praksiserfaring og viden. Ved at se på forskellige tilgange og erfaringer fra Danmark og Tyskland skal deltagerne få nye perspektiver på emnet. Samtidig skal der skabes interesse for fremtidige grænseoverskridende forsknings- og praksisprojekter inden for feltet kulturel dannelse. På programmet: foredrag, diskussioner, workshops og et kulturelt rammeprogram. Målet med workshopsene er at udforske muligheder og grænser for en inkluderende tilgang. 

Konference: 25. og 26. oktober, EUF

Målgruppe: Mennesker med og uden handicap og med interesse for kulturel dannelse fx. kulturformidlere, lærer, pædagoger og studerende. 

Projektpartnerne:
Europa-Universität Flensburg; Institut für Ästhetisch Kulturelle Bildung 
UC Syd
Adelby 1 Kinder- und Jugenddienste GmbH  

 

 

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts