Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » KiG neue Tradition in der "roten Scheune" in Gråsten
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Nu er KiG en tradition i Den røde Lade på Gråsten Landbrugsskole

Årlig sommerudstilling fra FFKK indtil den 23.06.2019

KiG står for Kunst i Gråsten og er den årlige forårs/sommerudstilling for FFKKs medlemmer. FFKK, en anden forkortelse, står for Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening. Traditionen startede i 2016, hvor der for første gang blev åbnet for portene i Den røde Lade, en enestående bygning, som oprindelig stammer fra 1799. Siden har der hvert år været udstilling og for hvert år er der kommet flere kunstnere og flere besøgende. Udstillingen har kunne lade sig gøre på grund af en enestående velvilje fra og samarbejde med Gråsten Landbrugsskole samt med Kulturlandsbyen6300.

I år kan udstillingen ses længere end de forrige år, nemlig fra d. 11.5. til og med d. 23.6. Der er gratis adgang og åbent lørdage, søndage og helligdage fra kl. 11-17, dog med en enkelt undtagelse. Pinsesøndag d. 9.6. er der åbent allerede fra kl. 10, den dag afholdes nemlig ”Sporets dag” på Fiskbæk Sporet, og i den forbindelse samarbejder FFKK med Kulturlandsbyen6300 og Haver til Maver om et arrangement, hvor man bl.a. kan være med til at male et fællesmaleri med temaet: insekter. 

42 kunstnere deltager i år, fra såvel Danmark som Tyskland, og flere af kunstnerne vil også være at træffe, da de skiftes til at være tilstede i åbningstiden. 

Alle er hjertelig velkomne. Adressen er Fiskbækvej 15, 6300 Gråsten, kør efter skiltene og flaget. 

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts