Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » NAVNENE TIL ÅRETS STELLA POLARIS ER KLAR!
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

NAVNENE TIL ÅRETS STELLA POLARIS ER KLAR!

Chill-out festival ved Sønderborg Slot den 27. juli

Om fire uger er det igen tid til Europas største chill-out festival, Stella Polaris, der i år finder sted for 23. gang. Ligesom sidste år finder festivalen også vej Sønderborg, og som altid er de optrædende en blanding af internationale og danske navne samt et skønt mix af DJs og live-bands:

SØNDERBORG 27.7.

DAVE SEAMAN (UK) (DJ-SET)
WHOMADEWHO (LIVE)
ABALONE (LIVE)
KINGDOM BLUE (LIVE)
ANDERS MIDTGAARD (DJ-SET)
THOMAS VOLMER (DJ-SET)
NICKA (DJ-SET)
KALLE B (DJ-SET)

Stella Polaris er Europas største chill-out-festival. Chill-out er en særlig musikalsk genre, hvor musikkens tempo eller rytmiske element er nedtonet og stemningen eller melodiske element bliver sat i fokus. Mange hundrede danske og udenlandske artister og DJ’s har optrådt på festivalen siden første arrangement, der fandt sted i Vennelyst parken i Aarhus i 1997.

Festivalen har siden besøgt i København, Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Kolding og Sønderborg kommune. Arrangementerne afvikles altid i unikke og stemningsfulde rammer i de enkelte kommuner – i 2019 i Frederiksberg Have ved Frederiksberg Slot, i Botanisk Have i Aarhus, ved Koldinghus samt Sønderborg Slot.

Festivalen favner et bredt spektrum af kommunernes borgere – fra de helt små i børneområdet til musikelskere i alle aldre ved hovedscenen. Arrangementerne har fri entré og foregår i tidsrummet 12-21, hvilket har været kraftigt medvirkende til at omkring 100.000 personer hvert år deltager i arrangementerne. Stella Polaris har populært sagt medvirket til at chill-out musik har ”crossed over” fra en small niche til en anerkendt, populær og bredtfavnende musikgenre.

De fire årlige events arrangeres i samarbejde med Frederiksberg, Aarhus, Kolding og Sønderborg kommune. Hvert år afvikles arrangementerne med hjælp fra mere end 500 frivillige i de fire byer. Stella Polaris finansieres af kommunalt tilskud, sponsorer, fonde samt salg ved arrangementerne.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts