Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Musikken indtager foråret på Gram Slot
Søg arrangement
Støttet af

Musikken indtager foråret på Gram Slot

Forårskoncerter med Die Herren og Everybody's Talking

Foråret er over os og vi er klar til, at tage hul på marts med tre fantastiske koncerter - den udsolgte koncert med Michael Learns To Rock d. 9. marts, Die Herren den 11. marts og Everybody´s Talking den 24. marts.

Die Herren, der er Danmarks suverænt bedste U2-coverband, sætter gang i rockfesten og det bliver en fest, ud over det sædvanlige. Die Herren er nemlig på deres 25 års jubilæumstour og har gjort ekstra meget ud af koncertprogrammet og sceneoptræden. Glæd dig til, at høre U2s legendariske musik for fuld udblæsning.

Everybody´s Talking - trioen, der består af Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl fra Zididada, giver dig en uforlignelig koncertoplevelse den 24. marts. Kun bevæbnet med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange og mindst lige så fantastiske historier, kommer du helt tæt på de 3 venner, der har fundet ind til en sjælden samhørighed af musikalsk kvalitet.

Køb allerede dine billetter nu. Det bliver to koncerter, du sent vil glemme. Du kan som altid, starte aftenen med en lækker slotsbuffet og booke et værelse, så du ikke skal køre hjem efter koncerten.

Koncert kr. 225,- (+gebyr)

koncert inkl. slotsbuffet kr. 385,- (+gebyr)

Kørestolsbrugere kan købe billet på tlf.: 70 15 65 65 (ledsager kr. 0,00 + gebyr) 

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts