Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Kunstfaktor
Søg arrangement
Støttet af

Kunstfaktor

Sønderborg på udkig efter billedkunsttalenter

Der er masser af kreativt talentmasse i Sønderborg i skolerne, på Ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser som bare venter på at blive opdaget. Og NU har alle muligheden for at få talentet vurderet og afprøvet.

KUNSTFAKTOR er en konkurrence hvor der skal løses én eller flere opgaver. Alle er velkomne til at downloade opgaverne og materialet.

De bedste 15 deltager i en FINALE på Multikulturhuset, hvor der på et par timer skal løses en ny opgave.

Der er flotte præmier til de bedste og Sønderjyllands Kunstskole arrangerer en udstilling af de indsendte værker. Og PUBLIKUM får lov til at uddele en PUBLIKUMSPRIS.

Hent opgavebeskrivelsen på http://www.kunstskolen.sonderborg.dk/kunstfaktor og aflever/indsend dine forslag SENEST 15. maj.

Afleverer du på Kunstskolen, 3. sal i Multikulturhuset, skal du skrive navn og mail/telefon bag på. Afleverer du på MAIL så skriv navn og mail når du vedhæfter billedet/billederne til somr@sonderborg.dk

En DOMMERKOMITÉ, bestående af lærerne ved Kunstskolen, bedømmer værkerne og finder de 15 finalister der inviteres til FINALEN, en 2-timers udfordring der foregår på Kunstskolen i starten af Juni og hvor vi efterfølgende udstiller samtlige forslag.

Vi kårer samme dag Sønderborgs KUNSTFAKTOR2018-vinder og der er absolut gode præmier til de 5 bedste.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts