Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » KLIMA/MENSCH
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

KLIMA/MENSCH

Temaudstilling i Multikulturhus Sønderborg 5.-25.05.

Multikulturhuset åbner 4.5 udstillingen KLIMA/MENSCH. Temaudstillingen der sætter fokus på de påtrængende klimaudfordringer er en del af et nyt grænseoverskridende samarbejde mellem BBK-SH i Schleswig-Holstein & BkF-Region Sydjylland. De 2 organisationer repræsenterer den professionelle kunstscene i Nordtyskland & Syddanmark. 

12 tyske kunstnere har budt ind på temaet med et mangfoldigt og bredt spekter af forskellige teknikker og udtryk. Fra tegning, maleri og fotos til skulptur og installation. 15 danske kunstnere har bearbejdet samme tema, der samtidig udstilles i Brunswiker Pavillon i Kiel. De 2 udstillinger bytter ”plads” i juni, så det er muligt at se begge landes kunstnere på begge sider af grænsen.

Billedkunstnernes Forbund og Bund Bildener Künstler har vedtaget at sætte gang i aktiviteter, der sætter skub i samarbejdet mellem danske og tyske kunstnere. Temaudstillingerne i Sønderborg og Kiel vil være en årligt tilbagevendende begivenhed.

Der er fernisering på KLIMA/MENSCH i Multikulturhuset lørdag d. 4. maj kl. 12.30-14, hvor Dr. Markus Herschbach, Universitetet i Flensburg vil åbne udstillingen.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts