Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Grenzgrafik: dänische und deutsche Studenten drucken gemeinsam
Søg arrangement
Støttet af

Grenzgrafik: danske og tyske studerende arbejder sammen

Målet med projektet er i fællesskab at behandle trykgrafik som emne og præsentere resultater offentligt. Samtidig skal der tages initiativ til et kontinuerligt samarbejde mellem de deltagende uddannelsesinstitutioner. Derigennem skal der også skabes langsigtede netværk mellem de studerende. Der er planlagt to projektfaser:

2017: Tryksymposium i Sønderborg – Under ledelse af to kunstnere bliver der fremstillet træsnit i stort format, som så bliver trykt i det offentlige rum ved hjælp af en damptromle.

2018: Afsluttende symposium om grafikken i grænseregionen med forelæsninger af kendte trykgrafikere og forskere, praktiske demonstrationer og udstillinger (Universität Flensburg) den 8. maj i Multikulturhuset i Sønderborg. 20 elever og studerende fra Sønderjyllands Kunstskole og Europauniversität Flensburg – Fachbereich Kunst und visuelle Medien – arbejdede sammen med emnet trykgrafik ledsaget af to kunstnere Johanna Ludwig fra Kiel og Stefan Bannow fra Odense. Begge kunstnere præsenterede deres værker til efterfølgende  Artist Talk.
De studerendes værker bliver udstillet fra den 17. maj i Modul 1 i Roten Straße i Flensburg. Kunstnernes værker i Galerie Kruse.

Grenzgrafik:

Efterfølgende udstilling i Flensburg: Modul 1, Rote Straße, Flensburg, torsdag 17. maj, kl. 18
Udstilling med værker af Johanna Ludwig (D) og Stefan Bannow (DK): Galerie Kruse, Rote Straße, Flensburg, torsdag, 17. maj, kl. 19

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts