Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Drivtømmer og kreativ bevidsthed
Søg arrangement
Støttet af

Drivtømmer og kreativ bevidsthed

Weekendworkshop med bæredygtig kunst, 26. - 27. maj 2018

Trænger du til at lade din kreativitet blomstre, samt lære hvordan kreativ bevidsthed kan opnås ved at forbinde kunst med en gåtur i skoven eller ved kysten?

Den Islandske kunstner Íris Elfa Fridriksdóttir og galleriejer, Karina Lucas Hinrichsen inviterer til weekend workshop i Galleri L'Atelier i Sønderborg. Så tag en veninde under armen eller kom alene og få en hyggelig, sjov og inspirerende weekend med andre kreative sjæle i det smukke Sønderborg!

Iris er fuld af spændende ideer og weekenden har fokus på bæredygtig kunst og inspiration fra naturen. På kurset kan bl.a. lave skulpturer/dekorationer af drivtømmer. Drivtømmer findes over alt på vore flotte, danske strande og det er simpelthen så smukt og enkelt i sig selv og spændende at arbejde med. Arrangørerne har i årenes løb samlet tonsvis af drivtømmer og nu skal det komme andre til gode.

Efter weekenden vil du være fyldt op med god energi og ideer samt væbnet med redskaber til selv, at udforske og lege med hvad naturen har at tilbyde!

Pris 1500 kr. alt inklusiv undtagen overnatning, Hvis du/I kommer langvejsfra, kan arrangøren være behjælpelig med at videreformidle overnatningsmuligheder.

For mere info og tilmelding skriv til Karina: info@gallerilatelier.com, tlf.: 2045 1311
https://www.gallerilatelier.com/

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts