Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Back to the Roots festival
Søg arrangement
Støttet af

Back to the Roots festival

Fest og dans i Rinkenæs til folkede rytmer

Om man vil danse, stampe i gulvet, spille, synge, klappe, se kunst, lytte til musik, spise, drikke eller bare hygge sig i godt selskab, så er der her et program der indbyder til det hele. 3 dage med sang og musik, taler og kunst, mad og drikke. Programmet for 2018 - www.bttr.dk/program-2018-2/  - Køb din billet nu.

Efter en veloverstået første Back to the Roots festival i marts 2017 på Benniksgaard Anneks i Rinkenæs, afholdes der i 2018 den anden festival, som vil løbe af stabelen i weekenden d. 16., 17. og 18. marts samme sted.

Det bliver en meget flot blanding af både udenlandske og danske navne, som optræder. Sidstnævnte med et kraftigt sønderjysk islæt.

Hovednavnet fra udlandet bliver bandet The Great Malarkey fra London. Det består af ni utroligt kompetente musikere, som optræder med en fandenivoldsk udstråling med den sprudlende sangerinde Alex ”Wherewolf” Gilkins som det absolutte centrum. Der er helt klart lagt op til fest og dans til folkede rytmer isat balkantoner og småpunkede rockakkorder.

Fra Nordtyskland kommer folkbandet Kalüün med den virtuose violinist og sangerinde Keike Faltings fra Föhr i spidsen. Fra Aalborg kommer det uforligneligt festlige bluegrass band The Raggedy Anns og med sønderjyske rødder kommer blandt andre Mark Dixon og Christoffer Brodersen, bedre kendt som bare Mark & Christoffer, Neanders, Heartlands, Downtown Dynt, Nigel Ray Beck, Rinkenæs Brass Band og mange flere. Oplev også internationale musikere såsom Ben Turner(IRL), Ewan Macintyre Band(SCO/CAN) og Michaut/Perkin(US/F).  

Bag festivalen står foreningen Back to the Roots, som udelukkende drives på frivillig basis af folk fra og med tilknytning til Rinkenæs og omegn.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts