Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Arlo Guthrie kommt zum Tønder Festival
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Arlo Guthrie (Foto: TF)

Arlo Guthrie til Tønder

Han er sangskriver, historiefortæller, skuespiller og aktivist, og hans far var en hovedfigur i amerikansk folkemusik. Arlo Guthrie gæster Tønder Festival 2020, og det samme gør blandt andre irske Cara Dillon, danske Claus Hempler og canadiske Del Barber.

Der er dømt amerikansk musikhistorie, når Arlo Guthrie giver koncert på Tønder Festival 2020. Ikke blot har han som kunstner været aktiv i mere end 50 år og har præget både den amerikanske og internationale folk-og rootsscene. Han bærer også en musikalsk arv videre fra sin far, legenden Woody Guthrie. Arlo Guthrie har besøgt Tønder adskillige gang tidligere.

Krystalklar englestemme
Syv yderligere navne er føjet til plakaten i Tønder. Fra Irland kommer den prisvindende sangerinde Cara Dillon – et topnavn inden for den irske traditionsmusik. Der er gensyn med den canadiske sangskriver Del Barber og den amerikansk/canadiske duo Birds of Chicago.

Pågående old-time og bundsolid blues
Fra Nashville kommer kvartetten Hogslop String Band, som vil levere et akustisk festfyrværkeri af old-time og country. Duoen Hans Theessink & Knud Møller, elsket af et stort publikum herhjemme, sørger for stilsikker og ekvilibristisk blues og roots.

Store danske stemmer
Claus Hempler udgav i det forgangne år det dansksprogede album “Kuffert fuld af mursten” og kom forbi Tønder Festival 2019. Han vender tilbage i 2020. Sangerinden Kira Skov er ligeledes på programmet, og det bliver en koncert med Billie Holiday-fortolkninger.

LÆS MERE OM KUNSTNERNE HER
https://tf.dk/musik/bands-2020/

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts