Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Ankomst 2020
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Ankomst 2020

Den 16. januar åbner Augustiana Kunsthal en gruppeudstilling med de tre nyuddannede kunstnere Mia Line / Emilie Bausager / Gilbert Gordon

Årets første udstilling hedder meget passende ’Ankomst 2020’. Den viser tre kunstnere, der i 2019 blev færdige med deres uddannelse ved Det Kgl. Danske Kunstakademi i København. De nyuddannede kunstnere – Mia Line, Emilie Bausager og Gilbert Gordon – rykker nu ind i Augustianas herskabelige rum, hvor de geninstallerer deres afgangsprojekter. 

Udstillingen vises i Det Hvide Palæ og rummer i kondenseret form nogle af de temaer, som tidens kunstnere er optaget af. Mia Lines foruroligende og underlige fugle i menneskelig skala tematiserer forholdet mellem mennesket og naturen. Emilie Bausagers syntetiske stengærde skabt af tøj, affald og engangsprodukter rummer en kommentar til brug-og-smid-væk-kulturen, mens Gilbert Gordon i sin opsigtsvækkende videoinstallation sætter spørgsmålstegn ved vores virkelighedsopfattelse og mulighed for at kontrollere og styre verden omkring os. 

-Augustiana Kunsthal skal være en platform for den professionelle samtidskunst, og derfor er det oplagt at invitere kunstnere indenfor, som lige har taget afgang fra kunstakademiet, forklarer kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen. Med en udstilling som ’Ankomst 2020’ viser vi netop, hvad der rør sig på den aktuelle kunstscene, tilføjer hun.

Udstillingen kan ses frem til den 8. marts og er støttet af Statens Kunstfond.

Arrangementer i udstillingsperioden:
TirsdagsTRÆF den 4/2 kl. 17-18: Mød Mia Line og Emilie Bausager og bliv klogere på deres projekter. Det er gratis at deltage, men tilmelding til augustiana@sonderborg.dk er nødvendig.
TirsdagsTRÆF den 3/3 kl. 17-18: Artist Talk med Gilbert Gordon. Det er gratis at deltage, men tilmelding til augustiana@sonderborg.dk er nødvendig

FAKTA:
Udstillingsperiode: 16.01.20-08.03.20
Åbningstider: Tirsdag-søndag kl. 12-16, mandag lukket
Entré: Gratis adgang
Augustiana Kunstpark & Kunsthal, Palævej 10-14, 6440 Augustenborg
www.augustiana.dk

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts