Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » KursKultur: Tilskud » Støttede projekter » Detail » Stoff-Wechsel-Grenzüberschreitend
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Tekstil-Udveksling-Grænseoverskridende

Danske og tyske familietandems (bedsteforælder-barnebarn, forælder-barn osv.) mødes til en fælles weekend. Her skal de udover at lære om traditionelle tekstile håndarbejdsteknikker (filte, sy, strikke, væve) også lære yderligere teknikker at kende, mens de falder i snak. En dansk og en tysk tandemgruppe vil altid arbejde sammen. Grupperne vil blive understøttet af studerende fra Uni Flensburg, der også vil være ansvarlig for at dokumentere projektets aktiviteter og resultater. Derudover vil en dansk tekstildesigner og en kunstner præsentere teknikkerne for deltagerne. Weekenden afsluttes med en offentlig udstilling med de fremstillede tekstiler og kunstværker.
Partnere: Tønder Kulturskole, Europa-Universität Flensburg, Nibøl Danske Skole, Ludwig Andresen Schule Tondern
Weekend: april 2020
Bevilling: 43.463 DKK

I mens vi strikker, hækler, syr, filter, snakker eller broderer, skaber vi små kunstværker … Gamle og unge fra Tyskland og Danmark. Alle generationer er velkomne. Tag dit barnebarn, din bedstemor, bedstefar, mor, eller far med og fremstil flotte tekstile produkter i et generationsoverskridende og grænseoverskridende samarbejde. 

Yderligere informationer og tilmelding:

D- Inga Thamsen - Boysen, Niebüll (+49) 4661 3342

DK- Tønder Kulturskole (+45) 74928852

Projektet udskydes til efterår 2020.

 

          

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts