Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » KursKultur: Tilskud » Mikroprojekter » Detail » Zwei Städte – eine Geschichte
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

To byer – en historie

I anledning af 100-året for genforeningen er Sønderborg Turistbureau og Tourismus Agentur Flensburger Förde (TAFF) gået sammen om at udvikle byvandringsprojektet ”To byer – en historie”. Formålet er at formidle byernes fælles historie til borgerne i grænseregionen samt til turister.
Tyske og danske guider skal i fællesskab og på baggrund af deres respektive tilbud udarbejde en guidet tur, der afspejler Flensborgs og Sønderborgs sammenhængende historie frem til 1920. Til dette formål afholdes en workshop for guiderne.
Den udarbejdede byvandring på tværs af grænsen vil blive afprøvet på to forskellige dage. Den ene dag starter turen med en guidet tur i Flensburg. Derefter tager deltagerne til Sønderjylland. I bussen bliver de underholdt med yderligere historier. Der er planlagt pauser i Gråsten og Broager. Turen slutter med en guidet tur i Sønderborg og hjemrejsen til Flensburg. Den anden dag har samme indhold men starter og slutter i Sønderborg.
Partnere: Sønderborg Turistbureau, Tourismus Agentur Flensburger Förde (TAFF)
Øvrige: DSJ Destination Sønderjylland
Tur 1: marts 2020
Tur 2: juni 2020
Bevilling: 32.780 DKK

De planlagte ture finder sted i efteråret 2020.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts