Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » KursKultur: Tilskud » Mikroprojekter » Detail » "HavFald"
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

"HavFald"

Projektet 'HavFald' beskæftiger sig med affaldsproblematikken i havene. Et kunstværk skal være med til at gøre opmærksom på problemet og dets betydning for den danske og den tyske del af Vadehavet. Samtidig har borgere og kunstnere fra begge sider af grænsen mulighed for at mødes som led i projektet.

Projektet gennemføres i tre faser:

1. Interesserede borgere mødes til et informationsarrangement og indsamler herefter i fællesskab affald i Vadehavet. Det indsamlede materiale registreres og lagres.

2. Danske og tyske kunstnere mødes til en weekend-workshop, besigtiger sammen det fundne materiale og planlægger, hvordan kunstværket skal udføres, og hvor det skal placeres.

3. Kunstinstallationen konstrueres og opstilles i et samarbejde mellem kunstnere og håndværkere. I forbindelse med ferniseringen distribueres postkort til et bredt publikum for at gøre opmærksom på projektet og affaldsproblematikken.

Partnere: Tønder Kommune og Stiftung Nordfriesland

Målgruppe: Borgere på vestkysten, ca. 4-6 danske og tyske kunstnere, håndværkere og f.eks. elever fra tekniske skoler, social-økonomiske virksomheder og offentligheden

Bevilling: 300.000 DKK / November 2017 – december 2018

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts