Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » KursKultur: Tilskud
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

KursKultur støtter det dansk-tyske kulturarbejde

KursKultur er et paraplyprojekt for Region Sønderjylland-Schleswig. Målet med Interreg-projektet er at fremme borgernes interkulturelle forståelse mht. dansk-tysk livsstil og kultur.

Puljer til kulturstøtte af dansk-tyske projekter

KursKultur har oprettet puljer som støtter de grænseoverskridende, borgernære projekter:

  • Kultur- og netværkspuljen støtter foreninger, organisationer og øvrige initiativgrupper, der laver projekter inden for områderne kultur, sprog, børn, unge, fritid og sport i Interregs programregion. Den første ansøgningsfrist er den 30. september 2019. Projektrådgivningen er først mulig efter sommerferien fra medio august.

  • Transportpuljen støtter skoler, daginstitutioner, foreninger og andre institutioner i Interregs programregion, der arbejder med børn og unge. Bl.a. bliver der givet støtte til udgifter til transport, entré, og overnatning i forbindelse med grænseoverskridende møder mellem børn og unge. Nye ansøgningsmuligheder er planlagt til begyndelsen af septembermåned. 

Derved støtter KursKultur innovative dansk-tyske projekter. KursKultur vil desuden bidrage med aktiviteter, der vil fremme interessen for nabosprog og -kultur i hele det dansk-tyske område.

KursKultur-sekretariatet er en del af kulturafdelingen Sønderjylland-Schleswig.

 

 

Finansiering af projektet via Interreg

KursKultur 2.0 er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

 

 

 

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts