Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » KursKultur: Tilskud
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

KursKultur støtter det dansk-tyske kulturarbejde

KursKultur er et paraplyprojekt for Region Sønderjylland-Schleswig. Målet med det nuværende Interreg-projekt er at fremme borgernes interkulturelle forståelse mht. dansk-tysk livsstil og kultur.

Puljer til kulturstøtte af dansk-tyske projekter

KursKultur har oprettet tre puljer som støtter de grænseoverskridende, borgernære projekter:

 • Kultur- og netværkspuljen støtter foreninger, organisationer og øvrige initiativgrupper, der laver et- og/eller flerårige projekter inden for områderne kultur, sprog, børn, unge og fritid. (På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at søge puljen. 

  Nye ansøgningsfrister bliver offentliggjort efter sommerferien.

  )
 • Sportspuljen støtter foreninger, organisationer og øvrige initiativgrupper, der laver et- og/eller flerårige projekter inden for sport. (På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at søge puljen. 

  Nye ansøgningsfrister bliver offentliggjort efter sommerferien.

  )
 • Transportpuljen støtter skoler, daginstitutioner, foreninger og andre institutioner, der arbejder med børn og unge. Bl.a. bliver der givet støtte til udgifter til transport, entré, og overnatning i forbindelse med grænseoverskridende møder mellem børn og unge. 

  ANSØGNINGSFRIST: Alle ansøgninger skal indsendes inden den 15. april 2019 og afregnes inden den 30. april 2019. 

  Nye ansøgningsfrister offentliggøres efter sommerferien 2019.

Derved støtter KursKultur innovative dansk-tyske projekter. KursKultur vil desuden bidrage med aktiviteter, der vil fremme interessen for nabosprog og -kultur i hele det dansk-tyske område.

KursKultur-sekretariatet er en del af kulturafdelingen Sønderjylland-Schleswig.

 

 

Finansiering af projektet via Interreg

KursKultur er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

KursKultur finansieres desuden med støtte fra de regionale partnere, de regionale idrætsorganisationer, UC Syddanmark, Kulturregion Vadehavet, Kulturministeriet og Ministerium für Bildung, Wissenschaft und Kultur des Landes Schleswig-Holstein.

 

 

Klik på plakaten for at downloade den

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts