Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig » 2013-2016 » Projekter » Detail » 2014.2.2.2: litteraturfest.nu 2015
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

2014.2.2.2: litteraturfest.nu 2015

Partnere:

  • Nordisk Informationskontor
  • Sønderborg Bibliotek

Resumé:

Formålet med festivalen er at fremme interessen for og udbrede kendskabet til nordisk litteratur, at bidrage til det kulturelle liv i grænseregionen, styrke regionen og gøre den mere attraktiv samt at støtte det grænseoverskridende dansk-tyske samarbejde.

En nordisk litteraturfestival for vil styrke Kulturregionen og gøre den mere attraktiv. Det er velkendt, at kultur trækker folk. Vi har erfaring for, at folk ude fra kommer rejsende til festivalen. 

Den 6. nordiske litteraturfestival skal afholdes den 17.-19. september 2015. Forfatterne vil besøge de danske biblioteker i Tønder, Aabenraa, Sønderborg og Dansk Centralbibliotek i Flensborg samt de tyske biblioteker i Niebüll, Deutsche Bücherei Apenrade og Stadtbibliothek Flensburg. Derudover vil der være tre forfatterlæsninger på hhv. danske og tyske mindretalsskoler i grænseregionen.

Bevilget beløb:

75.000 DKK

Hjemmeside:

www.litteraturfestival.nu

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts