Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion » Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig » 2013-2016 » Projekter » Detail » 2014.2.1.5: ARTgoing
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

2014.2.1.5: ARTgoing

Partnere:

  • Sønderjyllands Kunstskole
  • Europa-Universität Flensburg, Abt. Kunst & visuelle Medien 

Resumé:

Projektet skal fungere som kunst- & kulturudveksling mellem Danmark og Tyskland, mellem de to institutioner som deltager og vil skabe nye netværker. I forbindelse med udstillingerne og i samarbejdet lærer studenterne fra begge sider hinanden at kende og de vil også lære af og inspirere hinanden, og det kan medvirke til at skabe nye perspektiver for deres liv. 

Projektet vil desuden skabe opmærksomhed omkring kunst- & kulturmiljøet i Grænseregionen, og de muligheder der er for regionale oplevelser, ligesom projektet skal prøve at belyse eventuelle forskelle i opfattelsen af kulturen på begge sider af grænsen.

Eksterne uddannelsessteder udenfor de sædvanlige rammer er vigtige af både pædagogiske, kunstnerisk-kulturelle og sociale grunde. Samarbejdspartnere ikke mindst i en grænseregion kan føre til nye måder at anskue kunst- og kulturlivet på begge sider af grænsen, og kan udvide "horisonten" for de studerende fra begge sider.

Bevilget beløb:

46.250 DKK i alt for hele projektperioden.

Hjemmeside/blog

http://kunstlernorte.net/

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts