Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » Kulturregion
Søg arrangement

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Kulturregion Sønderjylland-Schleswig

Region Sønderjylland-Schleswig blev etableret den 16. september 1997 i Aabenraa. Partnerne bag det institutionaliserede samarbejde er på dansk side Region Syddanmark, Aabenraa Kommune, Tønder Kommune, Haderslev Kommune og Sønderborg Kommune. På tysk side er det Stadt Flensburg, Kreis Nordfriesland og Kreis Schleswig-Flensburg.

Det overordnede mål for arbejdet er at forbedre vækstvilkårene og den kulturelle sammenhængskraft i regionen, som i forvejen er præget af sproglig og kulturel mangfoldighed blandt flertals- og mindretalsbefolkningerne. I den forbindelse fremmes udviklingen i Region Sønderjylland-Schleswig, og der bliver samtidig skabt tættere kontakter mellem befolkningen, erhvervslivet og organisationerne på begge sider af grænsen, og også befolkningens levevilkår forbedres.

 

Organisation

Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig er politisk styregruppe for alle rammeprojekter i Kulturregion Sønderjylland-Schleswig, herunder Kulturaftalen og KursKultur. Det er den politiske styregruppe, der sætter rammerne, ambitionsniveauet og bevilger penge til projekterne.

Kulturfaggruppe Sønderjylland-Schleswig, som består af repræsentanter for de 9 partneres kulturforvaltninger, rådgiver aktører og er med til at koordinere de projekter, som gennemføres inden for de givne rammer i Kulturregion Sønderjylland-Schleswig.

 

Klik på logoet til højre for at komme videre til Region Sønderjylland-Schleswig egen hjemmeside.

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts