Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Sønderjyllands Kunstskole rekrutterer unge talenter til et 1-årigt kunstgrundkursus
Søg arrangement
Støttet af

Sønderjyllands Kunstskole rekrutterer unge talenter til et 1-årigt kunstgrundkursus

I disse dage er Sønderjyllands Kunstskole i fuld gang med at rekruttere kunsttalenter til skolens BGK.

BGK (Billedkunstnerisk Grundkursus) er en 1-årig forberedende kunstuddannelse og er et helt gratis tilbud til unge mellem 16 og 25.

Sønderjyllands Kunstskole danner rammerne om et inspirerende, udfordrende og fokuseret uddannelsesmiljø og er en ideel forskole for senere optagelse på kunstakademier, designskoler, arkitektskoler, animationsskoler og andre kunstrelaterede uddannelser.

"Vi er i fuld gang med 2. ansøgningsrunde", siger skolens leder Thomas Lunau og den løber helt til den 4.8. "Der er stadig ledige pladser tilbage på 2017/2018 holdet, så man er meget velkommen til at sende os en ansøgning."

I år starter Sønderjyllands Kunstskole op i det nye Multikulturhus i Sønderborgs smukke og historiske havn, så nye elever kan virkelig være med til at sætte deres præg og være med til at indvie de nye, flotte lokaler. Multikulturhuset kommer også til at rumme en filial af det tyske bibliotek, Biblioteket Sønderborg samt en række fælles funktioner som café og multisal.

BGK Kurset er for de unge i Sønderborg og omegn men skolen har som altid, også ambitioner om at tiltrække unge fra hele Danmark og Sønderborg har med titlen som årets Ungdomskommune 2017 endnu en gang sat byen på landkortet med viljen til at skabe endnu flere tilbud og endnu bedre vilkår for de unge.

Der har før også været optaget elever fra alle nordiske lande og selvfølgelig Tyskland. 

Sidste hold elever 2016/2017 havde afgangsudstilling sidst i maj og vi ved allerede nu, at en af dem er blevet optaget på Islands Kunstakademi og en anden på 3D-College i Grenå.

Og Street Art kunstneren og tidligere elev på BGK syd, Andreas Welin, er blevet hyret af Sønderborgs Kommunes Kunstfond til at lave et stort kunstværk på havnen. 

Vi er ret stolte af at kunne sluse fremtidens professionelle kunstnere ud” fortæller Thomas Lunau.

Læs mere om succeshistorierne her:  http://www.bgk-syd.dk/succeshistorier

Grundkurset starter op d. 4/9 og de unge bliver som hvert år rystet sammen på en studietur til udlandet. 

Skolen kan kontaktes på telefon 74421828 og e-mail kunstskolen@sonderborg.dk og man er også velkommen til at møde personligt op på skolens kontor Brorsonsvej 1A i Sønderborg.

 

Sønderjyllands Kunstskoles hjemmeside: http://www.kunstskolen.sonderborg.dk/

BGK syd har sin egen hjemmeside hvor tilmelding også er muligt:  http://www.bgk-syd.dk/

 

 

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts