Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » news-detail » Grenze/løs/ Youth Workshop 19. - 23. Juli
Søg arrangement
Støttet af

Grenze/løs/ Youth Workshop 19. - 23. Juli

KursKultur-projekt inviterer unge til at udveksle ideer hen over grænsen

Er du interesseret i det grænseoverskridende samarbejde? Er du mellem 18 og 36 år? Vil du være med til en spændende udviklingsworkshop, der skal give unge i den dansk-tyske grænseregion en stemme? Så vær med!

Grænseforeningen Ungdom inviterer sammen med Junge Spitzen og SSW Ungdom til en fantastisk Workshop. På Løgumkloster Højskole mødes unge tyskere og danskere fra den 19. til den 23. juli for at diskutere og udvikle idéer for det fremtidige ungdoms-samarbejde i grænseregionen. Skal der afholdes et årligt møde, hvor emnerne diskuteres? Måske kurser på en uge for at forbedre samarbejdet? Eller noget helt tredje? Her er din mulighed for at have indflydelse på fremtiden!

Under opholdet holdes der interessante indlæg og foredrag, som både skal støtte idégenerering såvel som de praktiske aspekter af et sådant projekt. Men det handler selvfølgelig ikke kun om arbejde – der er også rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og udvikle et internationalt netværk på tværs af grænsen.

Workshoppen er gratis med kost, logi og transport på stedet.

Du kan finde flere informationer på facebook.com/gfungdom, hvor du også finder tilmeldingsblanketten. Her vil du også allerede kunne møde de andre deltagere.

Programmet ligger her

Foto: Thomas Tolstrup

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts