Dansk Deutsch
Følg os på Facebook Læs op Større tekst Mindre tekst Udskriv Sitemap

Hvad Kulturfokus kan gøre for dig


”Kulturfokus – Oplevelser i Sønderjylland-Schleswig” er kulturaftalens PR-navn, som vi bruger i forskellige sammenhænge: fx i forbindelse med fælles annoncering, web, avis med mere.

Kulturfokus er sat i verden for jer kulturaktører, og derfor håber vi også meget, at I vil benytte de forskellige kanaler, som vi kan tilbyde for at markedsføre jeres arrangement/sted.

Herunder kan du se, hvad Kulturfokus kan gøre for dig!


Kulturkalenderen på kulturfokus.dk:
Kulturkalenderen er den kalender, som man kan søge i fra forsiden af kulturfokus.dk (Ligger øverst til venstre). Den trækker data fra Kultunaut og når I taster jeres arrangement ind på kulturfokus.dk, taster I det dermed også ind i Kultunaut, som mange andre hjemmesider, aviser, m.m. trækker oplysninger fra

Sådan gør du: Gå ind på kulturfokus.dk og klik på ”Til arrangørerne” i topmenuen og herefter på Opret arrangement” og følg herefter anvisningen.


Fremhævet på forsiden af kulturfokus.dk
Ved at sende tekst + foto ind til kulturfokus@region.dk, kan I som kulturaktører få fremhævet jeres arrangement på forskellige måder. Det kan ligge som spotreklame på forsiden eller i nyhedsfeltet. Ved at indsende tekst og foto er der også mulighed for komme med i det månedlige nyhedsbrev, som bliver sendt til kulturforbrugerne.

Samarbejde med KulturDialog
Sender du arrangementer ind til Kulturfokus, bliver de videresendt til KulturDialog med mulighed for at komme på Blandt Naboer-hjemmesiden og Blandt Nabo-annoncering i aviser på begge sider af grænsen, fx. JV og Flensborg Avis

Facebook
Hvis du sender dit arrangement til Kulturfokus-hjemmesiden, vil der også være mulighed for at kommer på Kulturfokus Facebook-sides væg. Du kan også selv 'poste' dit arrangement på væggen! Se Kulturfokus på Facebook her.

Fagfora
På forsiden af kulturfokus.dk er der en indgang i venstre side til Fagfora – sider for dig, der er kulturaktør. Her er der blandt andet en oversigt over mediekontakter i Sønderjylland, gode råd til pressemeddelelsen og ikke mindst mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrev til kulturaktører med regionale og nationale kulturnyheder, info om kurser, møder og lignende.

Nyhedsbreve
Kulturfokus sender nyhedsbreve til kulturafktørerne om nyt inden for kultur-området - både regionalt og nationalt. For at få tilsendt nyhedsbrevet, skal du blot tilmelde dig på forsiden af 'Fagfora' og skrive dit navn og email i formularen i højre side.

Fundraising
Kulturfokus samarbejder med Kulturens kontanter og du kan gennem Kulturfokus oprette et abonnement og få adgang til fonde og pulje, du kan søge midler i. Læs mere her om abonnementet og hvordan du tilmelder dig.


Bookmark and Share