Dansk Deutsch
Følg os på Facebook Læs op Større tekst Mindre tekst Udskriv Sitemap
Faginfo
Kulturboost
SkultpurFokus

Traktortræf og sure sokker på Aabenraa Bibliotekerne


Aabenraa Bibliotekerne kører de store maskiner i stilling, når sommerferien starter. Udenfor alle kommunens biblioteker i Bov, Felsted, Rødekro, Tinglev og Aabenraa kan du se en ægte stor traktor i uge 26.

Det sker i Bov & Rødekro tirsdag den 28. juni, Tinglev onsdag den 29. juni, Felsted torsdag den 30. juni og i Aabenraa er traktoren udstillet hele ugen.

Her kan du sparke dæk sammen med din far, bedstefar eller måske storebror og lillesøster.
Indenfor viser vi traktorfilm og du kan tegne & male traktorer, bygge din egen model af tændstikæsker eller måske prøve at køre med den fjernstyrede traktor. Du kan selvfølgelig også deltage i den vilde traktorquiz, hvor vi trækker lod om gavekort til en spændende oplevelse i ”Legelandet” for børn og voksne. Når traktorræset er overstået kan du dykke ned i sokkernes univers og lave dit helt eget sokkedyr.

Ta’ dine aflagte sokker med på biblioteket og lav dem om til et sokkedyr.
Bibliotekerne i Bov, Rødekro, Tinglev og Aabenraa har et bord klar med lim, pynt og ekstra sokker, så du kan designe din helt eget sokkedyr. Du bestemmer selv, om du vil ha’ dyret med hjem med det samme eller om du vil udstille det på biblioteket i sommerferien. Du kan deltage i konkurrencen om det sjoveste og skøreste sokkedyr og vinde gavekort til Sommerland Syd.

Skriveværksted om de Sure sokker og andre skøre historier
Her du nogensinde tænkt på, hvad dine sure sokker egentlig laver om natten? Eller om der er en forhekset prins gemt i dine ynglingsstrømper?
Kom og lav dit helt eget seje, søde eller skøre sokkedyr og lær at skrive fantastiske sokkeeventyr, klamme gyserhistorier eller lav din egen tegneserie med dine supersokker i hovedrollen. Stine hjælper dig godt på vej
Det sker på Aabenraa Bibliotek i uge 27 fra mandag den 4. juli til torsdag den 7. juli og det er gratis!

Bookmark and Share